Allround productiemedewerker

Full Time

Onze relatie is op zoek naar een allround productie medewerker. In deze functie ben je een directe ondersteuning voor de Hoofd Operator. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse productie.

Bij gebleken geschiktheid krijg je de kans om intern te worden opgeleid zodat je op termijn zelfstandig als Hoofd Operator kunt fungeren. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om opgeleid te worden tot operator voor de diverse andere productielijnen binnen het bedrijf. Ook behoort het opleiden tot poedercoater en/of handspuiter tot de mogelijkheden.

De persoon waar we naar op zoek zijn:
– Heeft een positieve houding
– Is pro actief als het gaat om het signaleren van zaken die niet goed gaan en probeert hier op een positieve manier verandering in aan te brengen
– Heeft een echte hands-on mentaliteit
– Bezit leidinggevende capaciteiten en wil die op termijn ook gebruiken
– Heeft geen 9 tot 5 mentaliteit
– Is een echte teamspeler die goed kan samenwerken met mensen van verschillende achtergronden en culturen
– Heeft oog voor kwaliteit
– Bezit goede communicatieve vaardigheden die hij inzet om op een positieve manier ons bedrijf naar een hoger niveau te brengen

Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en ben je in het bezit van een geldig heftruckcertificaat of ben je bereid deze te halen. Bij goed functioneren zijn eventuele andere cursussen en opleidingen die passen bij de werkzaamheden op termijn zeker bespreekbaar.
De werkzaamheden zullen hoofdzakelijk in dagdienst plaatsvinden echter kan het voorkomen dat er in een 2- of 3 ploegendienst gewerkt moet worden. Gezien de werkzaamheden dien je fysiek goed in orde te zijn.

Heb je interesse en ben je beschikbaar? Vul dan onderstaande formulier in. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Stuur jouw sollicitatie in:

    Share on
    Print
    Dutch NL English EN German DE Polish PL Romanian RO Ukrainian UK